Menu

Over mij

Ik ben Marlon

CMD'er

Ik ben 22 jaar en ik zit in het laatste jaar van de studie Communicatie & Multimedia Design, die ik volg aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in dat wat ik het leukst vind: Visual Design. Tijdens mijn stage als Junior Designer heb ik veel op dit gebied geleerd. Het liefst bedenk ik passende en visueel aantrekkelijke oplossingen voor een probleem of vraagstuk. Vorig jaar heb ik de minor Social Media & Big Data for Media Professionals afgerond. Het zoeken en vinden van verrassende resultaten en deze vervolgens visualiseren, sprong er voor mij uit.

Skills

Ik heb ervaring met Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects en Adobe Premiere Pro. Ik ken de basis van HTML en CSS en met het datavisualisatieprogramma Tableau heb ik een aantal keer gewerkt. Met Microsoft Word kan ik ook prima overweg en ik vind zelf dat ik best oké foto's kan maken.

Vind ik leuk

Grafisch design, sneakers, handlettering & typografie, koffie, (nieuwe) bar & restaurants, snowboarden, social media, fotografie, muziek, interior design, taal, festivals, katten.

• Bekijk mijn CV